Başkanımız
geridonusumculerkonfederasyonu@gmail.com
0312 439 01 82
Neden Geri Dönüşüm ?
Temiz bir çevre için çalışıyoruz, Her atık çöp değildir...
Geri Dönüşüm, Gelecek için yatırımdır.
Üzerinde yaşadığımız Dünyanın bize sağlamış olduğu doğal kaynakların verimli bir şekilde kullanılması, gelecek nesillerin de kaynak sıkıntısı çekmemesi için önem arz etmektedir. Biz bu Dünyanın doğal kaynaklarını ne kadar tasarruflu kullanırsak;erha bizden sonraki nesiller de o kadar az kaynak sıkıntısı çekecek ve gelecek kuşaklar da doğal kaynaklardan yararlanma olanağı bulacaktır. Bunun yanı sıra ülkemizde geri dönüşüm sektörü her geçen gün gelişmektedir. Bu gelişim, yeni tesislerin kurulmasını ve yeni iş imkânlarının oluşmasını sağlayacaktır.r.
Doğal kaynaklarımız korunur / Enerji tasarrufu sağlanır / Ekonomiye katkı sağlanır / Atık miktarı azalır.

Geri Dönüşümcüler Konfederasyonu Çevre Danışmanımız Sn. Cem Ferda TUNÇER’ de 17 Ekim’de “Türkiye’de Sıfır Atık” konulu konuşmasıyla panelde yerini aldı.

Geri Dönüşümcüler Konfederasyonu Çevre Danışmanımız Sn. Cem Ferda TUNÇER’ de 17 Ekim’de “Türkiye’de Sıfır Atık” konulu konuşmasıyla panelde yerini aldı.

2010 yılından beri organize edilen ve alanında uzman birbirinden değerli iş insanlarını bir araya getiren Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi Paneli (TÜRKTAY) 16-17 Ekim 2019 tarihleri arasında, “Yeşil Ekonomi Yolunda Sıfır Atık” Ana Temasıyla Ankara HiltonSA ‘da düzenlendi. TÜRKTAY; bu sene,
T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat KURUM, T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN ve daha nice saygın isme ev sahipliği yaptı.

Türkiye’deki atık sektörünün önde gelen kamu ve özel kurum ile kuruluşlarının desteklediği, “Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi Paneli – TÜRKTAY”’ da bu yıl 50’den fazla konuşmacı yer aldı. T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın açılış konuşmaları ile başlayan 10.Türktay’a, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ve T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN’ın yanı sıra çok sayıda milletvekili ile bakanlık temsilcisi katılım sağladı. Prof. Dr. Filiz KARAOSMANOĞLU'nun Yürütme Kurulu Başkanı olduğu TÜRKTAY’da millli savunmadan sanayiye, ekonomiden eğitime atık yönetimi tüm boyutlarıyla ele alındı.

Geri Dönüşümcüler Konfederasyonu Çevre Danışmanımız Sn. Cem Ferda TUNÇER’ de 17 Ekim’de “Türkiye’de Sıfır Atık” konulu konuşmasıyla panelde yerini aldı. Sn.Cem Ferda TUNÇER konuşmasında 2004 yılından beri atık sektöründe farklı atık kategorileri altında birçok dernek kurulduğunu bu
yapıların daha güçlü bir yapı altında bir araya gelmesi gerektiğini vurgulayarak, Geri Dönüşümcüler Konfederasyonumuz adına; tanıtımımızı, vizyonumuzu ve 2020 yılı hedeflerimizi katılımcılarla paylaştı. Sunumunda; Atık Mevzuatı, Atık Sektörünün Tarihsel Gelişimi, Sıfır Atık Yönetmeliğinin Getirdikleri gibi pek çok konuya yer verdi.

18.10.2019 10:49
yükleniyor..